top of page

El Pinatar

Gualba

Vallès Oriental-Bcn 59km

Gir 51 | Tarr 149 | Ll 212

Places: 200

Habitacions: de 4 a 15 pl. 

Núm. de registre: 283

Farem tot el possible perquè sigui una experiència única i emocionant, ajudant als infants en el seu desenvolupament, fomentant l'autonomia personal i la cohesió amb el grup. 

 

Si sou una entitat, agrupació, associació o empresa dedicada al món del lleure (agrupaments escoltes, esplais, geganters, castellers, colles de diables,...) i vols fer les teves colònies o passar el cap de setmana, la casa de colònies El Pinatar és la teva millor opció. 

El Pinatar és una gran casa de colònies amb capacitat per 200 persones. Està situada a Gualba, Vallès Oriental. Situada a la falda del Montseny està envoltada de boscos de pins i roures, que us faran gaudir d'un munt d’activitats adaptant-nos a qualsevol tipus de grup. Gaudireu de la natura en un entorn meravellós, al mig del Parc natural del Montseny.

 

Les escoles sereu els protagonistes de cada aventura, acompanyats sempre per monitors preparats. Durant la vostra estada, potenciarem el coneixement de l'entorn amb un contacte directe amb la natura, mitjançant excursions, jocs i tallers. Podreu escollir diferents centres d'interès adequats a totes les edats.

press to zoom

press to zoom

press to zoom

press to zoom
1/4
bottom of page