top of page

aventura Terra, nàutiques, neu

Terra:  Adaptant-nos a les diverses èpoques de l’any, els participants gaudiran d’un entorn natural, tot fent diverses activitats que fomentaran els esports d’aventura i tots els beneficis d’aquests. Els usuaris es transformaran en verdaders excursionistes i amants dels esports extrems terrestres, tot practicant: senderisme, tècniques d’orientació, rocòdroms, hípica, BTT o inclòs superant diversos ponts de mico.

 

Els monitors inseriran en la importància de l’alimentació, el calçat o altres factors que faran que es pugui gaudir amb seguretat de l’ampli ventall d’esports d’aventura que ens pot oferir un ric entorn natural.

Nàutiques: Els infants gaudiran d’un ampli ventall d’activitats nàutiques establertes en una casa a peu de platja o riu. Fomentant l’esport en totes les seves vessants com a mitjà saludable, els nens podran participar a totes les activitats nàutiques que ens pugui oferir l’entorn: Snorkel, piragüisme, bateig de mar, Caiac, Ràfting, Windsurf, Banana... 

Alhora podran descobrir i obtenir més coneixements sobre el fons marí i tot allò que ens pot donar.

 

Els monitors inseriran en la importància de l’alimentació, el calçat o altres factors que faran que es pugui gaudir amb seguretat de l’ampli ventall d’esports d’aventura que ens pot oferir un ric entorn natural marí.

Neu:  Gaudint d’un entorn natural i aprofundint en l’època de l’any, els infants podran gaudir de la neu, tot fent un seguit d’activitats que els ajudaran a entrar més en contacte amb aquesta.

Construcció d’iglús, senderisme guiat, curses d’orientació, passejades amb trineus, raquetes de neu, ski de fons, ski alpí, snowboard o la construcció d’un ninot de neu, són moltes de les activitats de l’ampli ventall que oferim per poder gaudir de l’exaltació de la natura en un àmbit nevat.

 

Els monitors inseriran en la importància de l’alimentació, el calçat o altres factors que faran que es poguí gaudir amb seguretat  de l’ampli ventall d’esports d’aventura que ens pot oferir un ric entorn natural.

colònies ESCOLARS: infantil i primària

bottom of page