top of page

Les Escaldes

ANDORRA

Places: 120

Habitacions: de 12-14 pl. 

Puigcerdà

Girona- Gir 210km

Bcn 160 | Tarr 216 | Ll 130

Places: 220

Habitacions: de 4-6-8 pl. 

colònies ESCOLARS de secundària

treballs de síntesi 

Una estada per divertir-se, sortir amb els companys, trencar amb la dinàmica del centre per trobar un espai diferent on compartir moments inoblidables, amb activitats de matí, tarda i nit com excusions, jocs, dinàmiques de cohesió de grup, tallers, esports d’aventura tot envoltats de natura. 

Els treballs de síntesi son un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge que ens ajuden a assolir, de forma global, objectius de competències bàsiques. 

Es tracta d'un treball que integra continguts de diverses matèries i que es realitza en equip. 

Posa't en contacte amb nosaltres i et prepararem un projecte i un pressupost a mida.

IMG_7748.jpg

raid esportiu de MAR

 Cicle superior i secundària 

Els joves gaudiran d’un ampli ventall d’activitats nàutiques establertes en una instal.lació a peu de platja. 

Fomentant l’esport en totes les seves vessants com a mitjà saludable, els nens podran participar a totes les activitats nàutiques que ens pugui oferir l’entorn: Snorkel, piragüisme, bateig de mar, Caiac, Windsurf, Banana.

Càmping Platja Cambrils  Càmping Bon Repós 

Càmping Cala Gogo  Càmping Cala Montgó 

IMG_2702.JPG

mare NOSTRUM

(Treball de síntesi)

 Educació secundària 

Els treballs de síntesi es basen en un objecte d’estudi concret, en aquest cas: la creació d’un PR. Fomentant el treball en equip, la capacitat per recercar informació i l'assoliment d'uns objectius establerts. 

Alhora podran descobrir i obtenir més coneixements sobre el fons marí, la mare nostrum i tot allò que ens pot donar: Visita a la llotja, el Port Pesquer, Taller de Nusos...

 

Càmping Platja Cambrils  Càmping Cala Montgó - Càmping Cala Gogo 

10.jpg

creació d'un PR

(Treball de síntesi)

 Educació secundària 

Els treballs de síntesi es basen en un objecte d’estudi concret, en aquest cas: la creació d’un PR. Fomentant el treball en equip, la capacitat per recercar informació i l'assoliment d'uns objectius establerts, els usuaris s’aproparan al món del senderisme tot coneixent les rutes que ens ofereixen els entorns de la casa o allotjament.

La Censada  Alberg de Tremp  Cal Candi 

Cala Gogo

Grupo de esquiadores

estades de NEU 

 Cicle superior i secundària 

Vine a gaudir de l’hivern amb activitats de neu a l’Estació d’Esquí de Port del Compte: esquí alpí, esquí de fons, esquí de muntanya, surf de neu (snowboard).

Port del comte, situat al pre pirineu, és l’estació més al sud de Catalunya. És una estació de 50 km esquiables a la part més alta de la comarca del Solsonès.

Port del Comte - Núria - La Molina

IMG_8108.jpg

programes a mida 

 Cicle superior i secundària 

Preparem projectes i pressupost a mida d'altres programes d'activtats com: Els Volcans, Raid esportius de muntanya, sensibilització, programes saber. 


Càmping Lavaparc  La Censada -

Masia Collell - Cal Candi  

8a9f82fa-bbc0-4866-a360-61e194b8627d.JPG

viatges final de CURS

 Cicle superior i secundària 

Hem dissenyat un ampli ventall de viatges amb destinacions pensades especialment per a grups d’estudiants, adaptats a les diferents modalitats que es desitgin. Aquests viatges estan supervisats i planificats conjuntament amb l’agència B The Travel Brand.


Mallorca Andorra Granada Madrid  París Londres - Roma

bottom of page