top of page

colònies ESCOLARS d'infantil i primària

A Més Temps Lliure ens agrada organitzar les colònies escolars amb la finalitat de poder garantir l'èxit, tant pels pares, com per als alumnes i els monitors.

 

Creiem que les colònies escolars han de ser una experiència on es combinen la pedagogia, la convivència i la diversió. Per aquesta raó, planifiquem i adaptem els plans de colònies a cada grup en particular, tot tenint en compte:

 

> El projecte pedagògic concret de cada centre

> La quantitat de participants i l'edat dels mateixos 

> La casa de colònies i l'entorn on podem desenvolupar les activitats 

Per descomptat, tots els nostres monitors són professionals titulats amb gran vocació per la pedagogia infantil i amb plena dedicació pel benestar i la seguretat dels nens i nenes.

 

Hi ha gran varietat d’instal·lacions aptes per realitzar colònies d'estiu; a +Temps Lliure procurem escollir la més adient tenint en compte l'edat dels participants, la grandària del grup, i el tipus d'activitats que es vulguin portar a terme.

Totes les cases de colònies amb les que treballem presenten una situació immillorable i uns estàndards de qualitat i confort que faran que els més petits de la casa visquin una experiència vital inoblidable.

 

Cada estada a unes colònies escolars pot ser una experiència única irrepetible, és per això que oferim una gran varietat de tallers i activitats adaptables a diferents edats i projectes educatius, de tal manera que un mateix grup d'alumnes pot participar en diferents edicions de colònies i tenir la seguretat que cada vegada serà diferent i l'experiència serà enriquidora.

Posa't en contacte amb nosaltres i et prepararem un projecte i un pressupost a mida.

programes educatius i CENTRES D'INTERÈS

Els centres d'interès ens serveixen com a guia per desenvolupar tallers i activitats adaptades a cada estada. 

panorama-exteriores-cll-web.jpg

el drac MERLOT 

 Educació infantil i primària 

Descobrim la història de la princesa Aliena i el seu drac màgic. Els Infants ajudaran al cavaller Escamalot a aconseguir la mà de la princesa i a trobar les escates del drac Merlot per transformar-se en autèntics cavallers de l’edat mitjana!

Casa de colònies Camp de Ramió

.JPG

bandolers a la NATURA

 Educació primària 

El cap de la colla dels bandolers, un descendent d’en Joan Sala Serrallonga, ha perdut la memòria i ara els seus companys bandolers i els infants s’hauran d’endinsar en una gran aventura per ajudar-lo a recordar!

Casa de colònies Camp de Ramió

.JPG

el circ del DOCTOR SAPASTRE

 Educació infantil i primària 

El Dr. Sapastre és un pallasso molt divertit que viu a una  carpa de circ amb els seus companys. Una forta tempesta  va endur-se volant la carpa deixant-los sense un lloc on fer els seus espectacles. Els infants hauran de conèixer el món del circ per poder ajudar-los!

altres instal.lacions

20160523_170026.jpg

el capità BOMBOLLA 

 Educació infantil i primària 

El capità bombolla i la seva tripulació han patit una maledicció, la bruixa del mar els hi ha pres el mapa del seu tresor! Els pirates necessitaran l’ajuda dels nens i nenes si volen superar aquesta gran aventura!

altres instal.lacions

Traje nativo americano

les terres ROGES

 Educació infantil i primària 

La tribu Kampi-Kipugui,  viu  en el seu campament indi i amb els seus  tòtems sagrats. El cap de la tribu  “ull de falcó”  i els seus companys cada nit fan el seu ritual al voltant dels tòtems sagrats , però un dia van desaparèixer. Necessitaran l’ajuda dels infants per trobar-los!

Casa de colònies La Censada

Bicicleta de montaña

aventura TERRESTRE

 Educació primària 

Treballem  la superació  i el treball en equip, els infants hauran de superar diverses  proves per créixer personal i emocionalment, alhora que  adquireixen coneixements d’orientació a la natura i  gaudeixen d’activitats lúdiques i de cohesió de grup.

Casa de colònies La Censada  Camp de Ramió - Cal Candi

.JPG

el follet dels SENTITS

 Educació infantil 

Coneixem el Follet Tomeu, l'encarregat de mantenir l'equilibri de la natura a través dels cinc sentits. En tomeu, en olorar una flor estranya va esternudar tan fort, que va perdre tots els sentits, trencant l'harmonia de la natura. Els infants l'hauran d'ajudar a recuperar-los!

Casa de colònies Camp de Ramió

.jpg

vivartist EXPERIENCE

 Educació primària 

Colònies de formació artística! Aprofundim en coneixements del teatre i la música. Gaudim d'activitats de cant, interpretació, moviment, tallers artístics i esport de la mà de grans professionals!

Micrófono retro

tenim un repte COMUNICA'T

 Educació primària 

Treballem la creativitat dels participants a través de les arts escèniques! Creació d'espot publicitari, lip dub, teatre, curtmetratge! Ens expressem mitjançant diferents escenificacions.

Brújula y mapa

tenim un repte AVENTURA EMOCIONAL

 Educació primària 

A partir d'activitats engrescadores, ens coneixem a nosaltres mateixos i com afrontem diferents situacions i

gestiones les emocions.

bottom of page