colònies ESCOLARS d'infantil i primària

A Més Temps Lliure ens agrada organitzar les colònies escolars amb la finalitat de poder garantir l'èxit, tant pels pares, com per als alumnes i els monitors.

 

Creiem que les colònies escolars han de ser una experiència on es combinen la pedagogia, la convivència i la diversió. Per aquesta raó, planifiquem i adaptem els plans de colònies a cada grup en particular, tot tenint en compte:

 

> El projecte pedagògic concret de cada centre

> La quantitat de participants i l'edat dels mateixos 

> La casa de colònies i l'entorn on podem desenvolupar les activitats 

Per descomptat, tots els nostres monitors són professionals titulats amb gran vocació per la pedagogia infantil i amb plena dedicació pel benestar i la seguretat dels nens i nenes.

 

Hi ha gran varietat d’instal·lacions aptes per realitzar colònies d'estiu; a +Temps Lliure procurem escollir la més adient tenint en compte l'edat dels participants, la grandària del grup, i el tipus d'activitats que es vulguin portar a terme.

Totes les cases de colònies amb les que treballem presenten una situació immillorable i uns estàndards de qualitat i confort que faran que els més petits de la casa visquin una experiència vital inoblidable.

 

Cada estada a unes colònies escolars pot ser una experiència única irrepetible, és per això que oferim una gran varietat de tallers i activitats adaptables a diferents edats i projectes educatius, de tal manera que un mateix grup d'alumnes pot participar en diferents edicions de colònies i tenir la seguretat que cada vegada serà diferent i l'experiència serà enriquidora.

Posa't en contacte amb nosaltres i et prepararem un projecte i un pressupost a mida.

programes educatius i CENTRES D'INTERÈS

Els centres d'interès ens serveixen com a guia per desenvolupar tallers i activitats adaptades a cada estada. 

panorama-exteriores-cll-web.jpg

el drac MERLOT 

 Educació infantil i primària 

Descobrim la història de la princesa Aliena i el seu drac màgic. Els Infants ajudaran al cavaller Escamalot a aconseguir la mà de la princesa i a trobar les escates del drac Merlot per transformar-se en autèntics cavallers de l’edat mitjana!

Casa de colònies Masia el Collell

descarregat el programa

.JPG

bandolers a la NATURA

 Educació primària 

El cap de la colla dels bandolers, un descendent d’en Joan Sala Serrallonga, ha perdut la memòria i ara els seus companys bandolers i els infants s’hauran d’endinsar en una gran aventura per ajudar-lo a recordar!

Casa de colònies Masia el Collell

descarregat el programa

.JPG

el circ del DOCTOR SAPASTRE

 Educació infantil i primària 

El Dr. Sapastre és un pallasso molt divertit que viu a una  carpa de circ amb els seus companys. Una forta tempesta  va endur-se volant la carpa deixant-los sense un lloc on fer els seus espectacles. Els infants hauran de conèixer el món del circ per poder ajudar-los!

Casa de colònies La Censada

descarregat el programa

20160523_170026.jpg

el capità BOMBOLLA 

 Educació infantil i primària 

El capità bombolla i la seva tripulació han patit una maledicció, la bruixa del mar els hi ha pres el mapa del seu tresor! Els pirates necessitaran l’ajuda dels nens i nenes si volen superar aquesta gran aventura!

Casa de colònies La Censada

descarregat el programa

Traje nativo americano

les terres ROGES

 Educació infantil i primària 

La tribu Kampi-Kipugui,  viu  en el seu campament indi i amb els seus  tòtems sagrats. El cap de la tribu  “ull de falcó”  i els seus companys cada nit fan el seu ritual al voltant dels tòtems sagrats , però un dia van desaparèixer. Necessitaran l’ajuda dels infants per trobar-los!

Casa de colònies La Censada

descarregat el programa

Bicicleta de montaña

aventura TERRESTRE

 Educació primària 

Treballem  la superació  i el treball en equip, els infants hauran de superar diverses  proves per créixer personal i emocionalment, alhora que  adquireixen coneixements d’orientació a la natura i  gaudeixen d’activitats lúdiques i de cohesió de grup.

Casa de colònies La Censada  Masia el Collell

descarregat el programa

.JPG

el follet dels SENTITS

 Educació infantil 

Coneixem el Follet Tomeu, l'encarregat de mantenir l'equilibri de la natura a través dels cinc sentits. En tomeu, en olorar una flor estranya va esternudar tan fort, que va perdre tots els sentits, trencant l'harmonia de la natura. Els infants l'hauran d'ajudar a recuperar-los!

Casa de colònies La Censada

descarregat el programa

.jpg

vivartist EXPERIENCE

 Educació primària 

Colònies de formació artística! Aprofundim en coneixements del teatre i la música. Gaudim d'activitats de cant, interpretació, moviment, tallers artístics i esport de la mà de grans professionals!

Micrófono retro

tenim un repte COMUNICA'T

 Educació primària 

Treballem la creativitat dels participants a través de les arts escèniques! Creació d'espot publicitari, lip dub, teatre, curtmetratge! Ens expressem mitjançant diferents escenificacions.

Brújula y mapa

tenim un repte AVENTURA EMOCIONAL

 Educació primària 

A partir d'activitats engrescadores, ens coneixem a nosaltres mateixos i com afrontem diferents situacions i

gestiones les emocions.