top of page

Càmping Bon Repòs

Santa Susanna

Maresme -Bcn 50km

Gir 47 | Tarr 157 | Ll 227

Places: 200

Bungalows de 8 places

Núm. de registre: KB- 000038

El càmping Bon Repòs està situat en un lloc privilegiat anomenat Santa Susanna, a la costa del Maresme. El càmping està ubicat just davant del mar (amb més de 100 places en primera línia) i a 50 km al nord de Barcelona i a les portes de la Costa Brava. A aquesta situació única cal afegir unes excel·lents comunicacions per tren i carretera, que converteixen el càmping en el lloc ideal per passar unes vacances que combinen el relaxament, amb les activitats i el turisme.

PHOTO-2021-05-17-18-57-08.jpg

Viatgeu en grup? Tenim el que busqueu. El càmping Bon Repòs és una alternativa estupenda per grups d'esportistes tutelats, d'aficionats o grups musicals que busquen un lloc còmode, ben comunicat i amb bons serveis per una estança memorable.Cada cop més grups d'amics o membres de col·lectius i entitats s'allotgen al Bon Repòs per compartir uns dies de convivència. Son grups de persones que prefereixen gaudir de l'aire lliure, del mar i dels grans espais que pot oferir el nostre càmping i que no pot oferir cap hotel, per bo que sigui.

 PROGRAMES D'ACTIVITATS 

ESTADES DE MAR I ACTIVTATS NÀUTIQUES

Una estada per divertir-se, sortir amb els companys, trencar amb la dinàmica del centre per trobar un espai diferent on compartir moments inoblidables, amb activitats nàutiques (catamarà i banana), excursions, jocs, dinàmiques de cohesió, tallers, esports d’aventura en plena natura.

PROGRAMES A MIDA 

Escull les activitats i et muntem un programa a mida, tenint presents diferents  aspectes de l’estada, edats dels alumnes, ubicació de l’escola, entorn de la instal·lació, activitats i

recursos de l'entorn

bottom of page