top of page

Càmping Caballo de Mar

Pineda de Mar

Maresme - BCN 55 km

GIR 63 | Tarr 158 | Ll 208

Places: 130

Bungalows: de 5-6 pl. 

El Càmping Sènia Caballo de Mar està situat a les ribes de la Costa del Maresme, a la platja de Pineda de Mar. Un lloc privilegiat per la gran riquesa natural d'aquesta regió i per la seva bona connexió amb les dues principals ciutats: Barcelona i Girona.

El Càmping Sènia Caballo de Mar té accés directe a la platja de Pineda i a tocar del Parc Natural del Montnegre i Corredor. Dues unitats de relleu gairebé perfectament alineades amb la costa que formen un espai natural protegit únic d'espessos boscos de pins i alzines sureres.

O5A7148-89-e1548689797391.jpg

serveis 

Cuina pròpia i menjador (Restaurant)

Sales

Zona d'esbarjo amb jocs 

WIFI

Piscina 

Pista Poliesportiva

activitats

Activitats aquàtiques

Parc Natural Montnegre

Visita Far de Calella

Visita a Marineland

Activitats dirigides per monitors de Més Temps Lliure 

 PROGRAMES D'ACTIVITATS I TREBALL DE SÍNTESI

ESTADES DE MAR I ACTIVTATS NÀUTIQUES

Una estada per divertir-se, sortir amb els companys, trencar amb la dinàmica del centre per trobar un espai diferent on compartir moments inoblidables, amb activitats nàutiques (catamarà i banana), excursions, jocs, dinàmiques de cohesió, tallers, esports d’aventura en plena natura.

TREBALL DE SINTESI 

MARE NOSTRUM

Els joves gaudiran d’un ampli ventall d’activitats nàutiques establertes en una casa a  peu de platja o riu. Fomentant l’esport en totes les seves vessants com a mitjà  saludable, els nens podran participar en totes les activitats nàutiques que ens  pugui oferir l’entorn: Snorkel, piragüisme, bateig de mar, Caiac, Ràfting, Windsurf,  Banana...  Alhora podran descobrir i obtenir més coneixements sobre el fons marí, la mare  nostrum i tot allò que ens pot donar: Visita a la llotja, el Port Pesquer, Taller de  Nusos..

PROGRAMES A MIDA

Escull les activitats i et muntem un programa a mida, tenint presents diferents  aspectes de l’estada, edats dels alumnes, ubicació de l’escola, entorn de la instal·lació, activitats i

recursos de l'entorn

bottom of page