top of page

Càmping Cala Montgó

L'Escala 

Baix Empordà- Gir 47km

Bcn 144 | Tarr 233 | Ll 271

Places: 200

Habitacions: de 2-4-6-8 pl. 

Núm. de registre: KG-000038

El càmping Cala Montgó és un càmping de primera categoria situat en una de les millors platges de la Costa Brava, molt a prop de la localitat de l'Escala.


La Cala Montgó, es troba entre les comarques de l’Alt i del Baix Empordà, és coneguda per la singularitat del seu paisatge típic de la Costa Brava, situada entre boscos de pins.

A tan sols 7 min. del càmping trobarem la Cala Montgó on podrem gaudir d'activitats aquàtiques envoltats d'un entorn immillorable. 

IMG_5831.JPG

serveis 

Cuina pròpia i menjador (Restaurant)

2 sales- taller

Zona d'esbarjo amb jocs 

Jardí i bosc propi 

Piscina 

Camp de futbol i Voley

activitats

Activitats aquàtiques

Visita aiguamolls Empordà

Visita ruÏnes d'Empúries 

Mini-golf

Activitats dirigides per monitors de Més Temps Lliure 

 PROGRAMES D'ACTIVITATS I TREBALL DE SÍNTESI

ESTADES DE MAR I ACTIVTATS NÀUTIQUES

Una estada per divertir-se, sortir amb els companys, trencar amb la dinàmica del centre per trobar un espai diferent on compartir moments inoblidables, amb activitats nàutiques (catamarà i banana), excursions, jocs, dinàmiques de cohesió, tallers, esports d’aventura en plena natura.

TREBALL DE SINTESI 

MARE NOSTRUM

Els joves gaudiran d’un ampli ventall d’activitats nàutiques establertes en una casa a  peu de platja o riu. Fomentant l’esport en totes les seves vessants com a mitjà  saludable, els nens podran participar en totes les activitats nàutiques que ens  pugui oferir l’entorn: Snorkel, piragüisme, bateig de mar, Caiac, Ràfting, Windsurf,  Banana...  Alhora podran descobrir i obtenir més coneixements sobre el fons marí, la mare  nostrum i tot allò que ens pot donar: Visita a la llotja, el Port Pesquer, Taller de  Nusos..

PROGRAMES A MIDA

Escull les activitats i et muntem un programa a mida, tenint presents diferents  aspectes de l’estada, edats dels alumnes, ubicació de l’escola, entorn de la instal·lació, activitats i

recursos de l'entorn

bottom of page