top of page

Càmping Platja Cambrils 

Tarragona - Bcn 110km

Gir 210 | Tarr 21 | Ll 108

Places: 300

Bungalows de 4 - 6 pl.

Núm. de registre: KT-000077

El Càmping més ben situat, entre Cambrils i Salou, a 200 m de la Platja de l’Esquirol i a 1.500 m del centre de Cambrils, a 3 km de Salou i a 5 km de PortAventura World. El clima i l’entorn són molt agradables.

Disposem de servei de Restaurant, Supermercat, zona esportiva (futbol, pàdel, tennis…), parc infantil, piscines i connexió Wi-Fi gratuïta, d’entre d’altres, saló de bellesa Beauty Truck i estrenem també la Biblio-Truck. Càmping ideal per a famílies amb nens, jubilats, i àmplia experiència en allotjament de col·lectius (col·legis, clubs esportius, associacions…).

.JPG

serveis 

Cuina pròpia i menjador (Restaurant)

Allotjament en Bungalows de 4 a 6 places

1 sala- taller

Zona d'esbarjo amb jocs 

Piscina 

Camp de futbol i pista de tenis

activitats extres

Activitats aquàtiques, Winsurf i Twister 

Sortida Port Aventura

Sortida Aquapolis

 PROGRAMES D'ACTIVITATS I TREBALL DE SÍNTESI

ESTADES DE MAR I ACTIVTATS NÀUTIQUES

Una estada per divertir-se, sortir amb els companys, trencar amb la dinàmica del centre per trobar un espai diferent on compartir moments inoblidables, amb activitats nàutiques (catamarà i banana), excursions, jocs, dinàmiques de cohesió, tallers, esports d’aventura en plena natura.

TREBALL DE SINTESI 

MARE NOSTRUM

Els joves gaudiran d’un ampli ventall d’activitats nàutiques establertes en una casa a  peu de platja o riu. Fomentant l’esport en totes les seves vessants com a mitjà  saludable, els nens podran participar en totes les activitats nàutiques que ens  pugui oferir l’entorn: Snorkel, piragüisme, bateig de mar, Caiac, Ràfting, Windsurf,  Banana...  Alhora podran descobrir i obtenir més coneixements sobre el fons marí, la mare  nostrum i tot allò que ens pot donar: Visita a la llotja, el Port Pesquer, Taller de  Nusos..

PROGRAMES A MIDA

Escull les activitats i et muntem un programa a mida, tenint presents diferents  aspectes de l’estada, edats dels alumnes, ubicació de l’escola, entorn de la instal·lació, activitats i

recursos de l'entorn

bottom of page