top of page

Casa de colònies La Censada

Santa Margarida de Montbui

L'Anoia- Bcn 65km

Gir 157 | Tarr 70 | Ll 104

Places: 100

Habitacions: de 4-18 pl. 

Núm. de registre: 63

La Censada es troba situada en el centre d'una vall, envoltada de boscos i camps. Us podeu quedar a dormir amb pensió complerta o amb dret a cuina, o només a dormir. Està ubicada al terme municipal de Santa Margarida de Montbui, a la comarca de l’Anoia, a 65 km de Barcelona, 70 Km de Tarragona. Gaudeix d’una estada envoltada d’un entorn per a no oblidar.

Casa de colònies destinada a grups escolars, colònies d'AMPA, turisme familiar, agrupacions, associacions, entitats, però sense perdre l’essència de les colònies, compartir, descobrir, jugar i gaudir de la natura. 

IMG_1670.jpg

serveis 

Cuina tradicional o de càtering

Allotjament en PC i Dret a cuina

Casa de colònies de 100 places

Dos piscines per a grans i petits

Espais infantils i zones d'esbarjo

2 sales d'activitats i 3 menjadors

Ludoteca i sala amb TV

Sala de mestres i monitors

activitats

Colònies d'estiu

Campaments per esplais i AEG

Grups familiars i caps de setmana

Hípica i ruta amb cavall (Consultar disponibilitat)

Activitats de lleure i natura

 CENTRES D'INTERÈS I PROGRAMES D'ACTIVITATS 

EL FOLLET DELS SENTITS

 Educació infantil 

Coneixem el Follet Tomeu, l'encarregat de mantenir l'equilibri de la natura a través dels cinc sentits. En tomeu, en olorar una flor estranya va esternudar tan fort, que va perdre tots els sentits, trencant l'harmonia de la natura. Els infants l'hauran d'ajudar a

recuperar-los!

EL CIRC DEL Dr. SAPASTRE

 Educació infantil i primària 

El Dr. Sapastre és un pallasso molt divertit que viu a una  carpa de circ amb els seus companys. Una forta tempesta  va endur-se volant la carpa deixant-los sense un lloc on fer els seus espectacles. Els infants hauran de conèixer el món del circ per poder ajudar-los!

EL CAPITÀ BOMBOLLA 

 Educació infantil i primària 

El capità bombolla i la seva tripulació han patit una maledicció, la bruixa del mar els hi ha pres el mapa del seu tresor! Els pirates necessitaran l’ajuda dels nens i nenes si volen superar aquesta gran aventura!

LES TERRES ROGES

 Educació infantil i primària 

La tribu Kampi-Kipugui,  viu  en el seu campament indi i amb els seus  tòtems sagrats. El cap de la tribu  “ull de falcó”  i els seus companys cada nit fan el seu ritual al voltant dels tòtems sagrats , però un dia van desaparèixer. Necessitaran l’ajuda dels infants per trobar-los!

AVENTURA TERRESTRE

 Educació primària 

Treballem  la superació  i el treball en equip, els infants hauran de superar diverses  proves per créixer personal i emocionalment, alhora que  adquireixen coneixements

d’orientació a la natura i  gaudeixen d’activitats lúdiques i de cohesió de grup.

bottom of page